Wydział Elektryczny PB

Kolokwium habilitacyjne dr. inż. Wiktora Jakowluka

01-09-2025

PRZEWODNICZĄCY RADY NAUKOWEJ WYDZIAŁU ELEKTRYCZNEGO
POLITECHNIKI BIAŁOSTOCKIEJ

zawiadamia

O KOLOKWIUM HABILITACYJNYM

dr. inż. Wiktora Jakowluka
w dyscyplinie naukowej automatyka, elektronika, elektrotechnika i technologie kosmiczne
na temat:

OPTIMAL INPUT SIGNAL DESIGN IN CONTROL SYSTEMS IDENTIFICATION

które odbędzie się w dniu 30 września 2025 r. o godzinie 09:30
stacjonarnie w Auli 030 w budynku Wydziału Elektrycznego Politechniki Białostockiej
przy ul. Wiejskiej 45D w Białymstoku.

Skład komisji habilitacyjnej:

1. Przewodniczący: prof. dr hab. inż. Andrzej Paweł Bartoszewicz, Politechnika Łódzka

2. Sekretarz: dr hab. inż. Andrzej Ruszewski, Politechnika Białostocka

3. Recenzent: prof. dr hab. inż. Jerzy Klamka, Instytut Informatyki Teoretycznej i Stosowanej Polskiej Akademii Nauk

4. Recenzent: prof. dr hab. inż. Wojciech Mitkowski, Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie

5. Recenzent: prof. dr hab. inż. Krzysztof Patan, Uniwersytet Zielonogórski

6. Recenzent: dr hab. inż. Paweł Piotr Dworak, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

7. Członek: dr hab. inż. Dariusz Jańczak, Politechnika Białostocka

Kolokwium habilitacyjne ma charakter publiczny.
Wniosek Kandydata oraz recenzje dorobku są zamieszczone na stronie Biuletynu Informacji Publicznej Politechniki Białostockiej w zakładce postępowania awansowe oraz do wglądu w Sekretariacie Instytutu AEE.

Wersja dostępna cyfrowo


× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies w serwisie.